x

Fitness RUN Zenica: Ovo su dobitnici nagradne igre za februar, uskoro nova iznenađenja!

Proglašeni su dobitnici mjesečne članarine u Fitnessu RUN Zenica, koji su ujedno osvojili i po dvije karte za film po izboru u Multiplex Ekran Zenica. Admir Isaković sa 513 lajkova, Lamija Gluhić sa 268 lajkova i Edib Sikira sa 140 lajkova su sretni dobitnici. Iako ova nagradna igra prestaje sa radom, uskoro vas očekuju nova iznenađenja.

Fitness RUN Zenica

Multiplex Ekran Family centar - Trg Alije Izetbegovića 86

+387 62 81 77 11

Podsjećamo, zadatak februarske nagradne igre je bio da se uslikate i  Check-irate (Check In) u fitness-u ili da označite fitness centar na Facebooku. Tri osobe sa najlajkanijim fotografijama su dobitnici besplatne članarine, te su osvojili i po 2 karte za film po izboru u kinu Multiplex Ekran Zenica.

 

Ovim je završena ova nagradna igra, ali naravno da tu nije kraj. Naime, Fitness RUN Zenica vam uskoro sprema nova iznenađenja, o čemu ćemo vas naknadno obavijestiti.

 

Fitness RUN Zenica je jedan od najmodernijih i najopremljenijih fitnes centara u regionu, smješten u suterenu (-1) Family centra Multiplex Ekran Zenica i predstavlja  jedinstveno mjesto, koje pruža maksimum kada su u pitanju centri ovoga tipa. Osim sprava najbolje svjetske marke TechnoGym, ovaj centar prednjači i kada su u pitanju nagradne igre, pa nerijetko klijenti ostanu zatečeni pogodnostima koje im se tamo spremaju. Dokaz je to što ga posjećuje dosta poznatih osoba, a Ervinu Mujakoviću ne predstavlja problem putovati iz Sarajeva kako bi uživao u pogodnostima koje fitness pruža. Također, tamo je čest gost i prelijepa manekenka Ana Tešanović, Miss turizma 2012. godine, koja je predstavljala našu zemlju na prestižnom svjetskom izboru. Njih dvoje su redovni klijenti i bezbroj puta su se uvjerili u kvalitet i raznovrsnost sprava koje ispunjavaju svjetski standard.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.