x

Fitness Run Zenica: Osvojite besplatnu mjesečnu članarinu i gledajte film po izboru!

Jedan od najmodernijih i najopremljenijih fitnes centara u regionu - Fitness RUN Zenica, smješten u suterenu (-1) Family centra Multiplex Ekran Zenica ne prestaje sa iznenađenjima! Osim sprava koje ispunjavaju svjetske standarde, ovaj centar prednjači i kada su u pitanju nagradne igre, pa nerijetko klijenti ostanu zatečeni pogodnostima koje im se tamo spremaju. Sve što je sada potrebno za vrijednu nagradu - besplatnu mjesečnu članarinu i gledanje filma po izboru jeste da se uslikate u prostorijama Fitnessa RUN Zenica

Fitness RUN Zenica

Multiplex Ekran Family centar - Trg Alije Izetbegovića 86

+387 62 81 77 11

Iznenađenjima nikada kraja! Uslikajte se u  Fitness-u i označite na slici ovako: @Fitness RUN Zenica - Multiplex Ekran Family centar.

 

Zadnji dan u mjesecu 3 slike koje budu imale najviše lajkova, odnosno osobe na njima osvajaju besplatnu mjesečnu članarinu.

 

Također, pored mjesečne članarine te 3 osobe osvajaju i po 2 karte za film po izboru u kinu Multiplex Ekran Zenica.

 

Napomene:

 

- Fotografija treba da bude napravljena u prostorijama Fitness RUN Zenica - Multiplex Ekran Family centar,

 

- Na fotografiji treba da bude jedna osoba (u prvom planu),

 

- Osoba koja osvoji nagradu nema pravo učešća u ovoj nagradnoj igri naredna 3 mjeseca od osvajanja.

 

Fitness RUN Zenica predstavlja  jedinstveno mjesto, koje pruža maksimum kada su u pitanju centri ovoga tipa. Dokaz je to što ga posjećuje dosta poznatih osoba, a Ervinu Mujakoviću ne predstavlja problem putovati iz Sarajeva kako bi uživao u pogodnostima koje fitness pruža. Također, tamo je čest gost i prelijepa manekenka Ana Tešanović, Miss turizma 2012. godine, koja je predstavljala našu zemlju na prestižnom svjetskom izboru. Njih dvoje su redovni klijenti i bezbroj puta su se uvjerili u kvalitet i raznovrsnost sprava koje ispunjavaju svjetski standard.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.