x

Fitness centar X - Project: Prva godišnjica rada najopremljenije teretane u ZE-DO kantonu!

Fitness centar X - Project koji se nalazi u Žepču važi za jedan od najopremljenijih i najsavremenijih centara ovoga tipa na području ZE-DO kantona, pa i šire. Upravo to su prepoznali brojni članovi kojih je iz dana u dan sve više, a zahvaljujući upravo njima, Fitness centar X - Project je u subotu, 11. aprila proslavio svoju prvu godinu rada. 

Kako bi se najbolje odužio svojim članovima, Fitness centar X - Project je povodom prvog rođendana upriličio niz iznenađenja, koja su uistinu nesvakidašnja. Prva godišnjica je obilježena posjetom svih članova ovoga fitness centra, kao i prijatelja vlasnika centra, gospodina Marinka Zovke. Posjetu su obilježili i gosti Herbalife iz Hrvatske, koji su pohvalili multifunkcionalnost centra. 

 

Kako je Fitness centar X - Project uvijek nagrađivao vjernost članova, za prvu godišnjicu je ponudio: besplatne treninge, edukaciju o važnosti fizičke aktivnosti od strane vrhunskih sportaša, masaže, odličnu atmosferu za koju je bio zadužen DJ Fedja Knajdl, potpunu uslugu , ugodno druženje  i još mnogo izneneđenja.

 

Vlasnik Fitness centra X - Project Marinko Zovko se potrudio da samim otvorenjem pomjeri granice i napravi brend u gradu i kantonu, a s obzirom da su sami centar i teretana opremljeni najsavremenijim, luksuznim spravama po evropskom standardu nije trebalo dugo vremena da Fitness centar X - Project obori sve rekorde posjećenosti. 

 

Fitness centar X - Project , svijetlog i provjetrenog prostora za vježbanje pruža neograničene mogućnosti za vaš napredak. Stručni treneri posvećeni su samo Vama i Vašim potrebama. Teretanu i fitness centar  su oformili stručnjaci, entuzijasti i zaljubljenici u trening. Fitness centar X - Project je savršeno mjesto gdje možete vježbati na vrhunskim spravama renomiranih proizvođača svjetske opreme. 

 

U vremenima u kojima vas brzi način života umori i isprazni, Fitness centar X-Project ponudit će vam odmor i relaksaciju. Uvjerite se u kvalitet centra na adresi: Goliješnica -  Žepče. Radno vrijeme je od 10 - 22 sati. Posjetite i Facebook stranicu Fitness centra X - Project: 
https://www.facebook.com/projectxzepce?fref=ts

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.