x

Folk diva priznala: ``Ponosim se što sam sa sela``!

Pjevačica Dragana Mirković kaže da ne razumije zašto žele da je uvrijede činjenicom da je sa sela, te da je ponosna što je iz Kasidola. Takođe, pjevačica kaže da će se truditi da izbjegava solistički koncert u Beogradu, ali i da ne voli one sitnice koje čine život savremene žene, kao što su šoping i spa centri.

- ``Imam 45 godina, divan brak, dvoje djece, uspješnu karijeru i život bez skandala. Šta još mogu da poželim? Ono što ponesete iz kuće, to vas prati cijeli život``.

- Ostala sam ona ista osoba koja je kao dijete otišla iz Kasidola. Molim vas, obavezno pomenite Kasidol. Ne znam zašto neki smatraju da će me uvrijediti ako napišu da sam sa sela. Ponosna sam na porijeklo, jer sam odrasla u zdravom okruženju i imala divno djetinjstvo – kaže Dragana.

Mirkovićeva dodaje da ne voli ništa planski da joj se dešava, te će izbjegavati koncert u Beogradu.

- Gotovo svakodnevno dobijam pozive da održim koncert u Beogradu. Volim stvari koje se dešavaju neplanski i koje me ne opterećuju. Kada je riječ o solističkom koncertu, neću reći ne, jer se nikad ne zna, ali ću izbjegavati da se to dogodi. Lijepo mi je i ovako – ističe pjevačica, i dodaje da nije tipična žena jer ne voli šoping i spa centre.

Izvor:svet.rs/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.