x

Formula za ljubav: Ovako ćete privući onog pravog!

Ne treba da vas brine da li ste savršeni - čak i da niste, to ne odbija potencijalne udvarače, već vas izdvaja iz mase i veće su šanse da vas primjete.

Tražite partnera sa kojim ćete se skrasiti ili se pitate da li će vaša veza ili brak potrajati? Hana Fraj, autorka knjige Matematika ljubavi ima odgovor na ovo pitanje!

 

Ona je za BBC otkrila tri ključna faktora koja su najvažnija za sreću u ljubavi, koji će vam dati smjernice za potragu ili ukazati na to da li ćete sa sadašnjim partnerom biti zauvijek srećni.

 

1. Budite drugačiji

 

Budite ponosni na to što ste drugačiji i iskoristite tu osobinu kao svoju prednost! Ne treba da vas brine da li ste savršeni - čak i da niste, to ne odbija potencijalne udvarače, već vas izdvaja iz mase i veće su šanse da vas primjete! Istraživanja su pokazala da najveći uspjeh u ljubavi imaju osobe koje su ili izrazito atraktivne ili izrazito neatraktivne! Hana savjetuje da pokušate da se izdvojite nečim prepoznatljivim i originalnim.

 

2. Pokrenite se

 

Ako želite da povećate šanse za upoznavanje životnog partnera, pokrenite se! Izlazite sa prijateljima, pronađite hobi, bavite se sportom, srodna duša vam neće doći na vrata! Načinite prvi korak, zašto da ne, a ako vam se dogodi neuspjeh, ne odustajte, upornost se na kraju isplati!

 

3. Umjereni u svađama

 

Vjerovali ili ne, važan je i način na koji se svađamo u vezi. Parovi koji su uvijek imali pozitivni stav i pokušali da pronađu opravdanje za partnera, poput izloženosti stresu, imali su više šanse da dugo ostanu zajedno, u odnosu na one koji su odmah napadali, vrijeđali i osuđivali partnera.

 

Izvor: kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.