x

Francesco Totti i Miralem Pjanić obradovali najvećeg navijača Rome u BiH!

Od dolaska Miralema Pjanića u Romu mnogi Bosanci i Hercegovci počeli su navijati za ovaj klub, no postoje i oni, kojima je rimski klub “u krvi” već dugi niz godina.

Jedan od njih je diplomirani kriminalista Samir Kaniža iz Sarajeva za kojeg prijatelji tvrde da je pravi “bolesnik Rome” i sigurno jedan od najvećih navijača ovog kluba u Bosni i Hercegovini.

Za Samirovu odanost i ljubav prema Romi su čule i prve zvijezde Rome Francesco Totti i Miralem Pjanić koji su Sarajliju iznenadili posebnim poklonom.

 

Naime, Miralem Pjanić je na pripreme reprezentacije BiH za Brazil u Sarajevo doputovao sa dresom Francesca Tottija kojega je kapiten Rome uz posebnu posvetu “Samire, sa ljubavlju” potpisao i poslao upravo Samiru Kaniži.

 

- Moram priznati da sam bio u pravom šoku kada su me prijatelji iznenadili sa ovim dresom. Za mene je to jednostavno najljepši mogući poklon, a osjećaj da ga je lično potpisao i poslao veliki Francesco Totti i dalje mi izgleda nestvarno i nevjerovatno. Želim se ovim putem zahvaliti Miralemu Pjaniću i svima onima koji su mi omogućili ovakav poklon. – govori Samir Kaniža.

 

- Pratim svaku utakmicu Rome, sva dešavanja u klubu, ali i među navijačima Rome. Iskreno se nadam da će moj klub uspjeti zadržati Miralema Pjanića jer ga svi smatraju pravim nasljednikom Francesca Tottija. Gledati takva dva igrača na terenu u jednoj ekipi prava je poslastica za sve ljubitelje fudbala, a posebno za navijače Rome. – poručuje Kaniža.

 

Zanimljivo Samir Kaniža još uvijek nije imao priliku uživo gledati neku utakmicu rimskog kluba na Olimpicu.

 

- Planirao sam u više navrata sa prijateljima otići na neku od utakmica u Rim, ali nažalost još uvijek mi se ta želja nije uspjela realizirati, što zbog finansijskih ograničenja, što zbog fakulteta i drugih obaveza. Sada ću jednostavno morati, kako god i što prije, otići i gledati Romu na Olimpicu. – govori Samir Kaniža.

 

Izvor: reprezentacija.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.