x

Frizeri u Sarajevu skupili 2.458 KM !

Četvrtu godinu zaredom Klub frizera Sarajevo i NVO Otvorena mreža upriličili su humanitarnu akciju ``Makaze koje život znače``. Naime, u Sarajevu su se u nedjelju okupili najbolji frizeri iz cijele BiH koji su prihode od svog rada poklonili u humanitarne svrhe, ovoga puta porodilištu Opće bolnice ``Prim. dr. Abdulah Nakaš`` u Sarajevu.

Proteklih mjesec dana, gledatelji emisije ``Udri muški`` imali su priliku vidjeti frizere kao goste u studiju, a danas i na djelu. Upravo su gledatelji ove emisije u najvećem broju posjetili BBI centar, dobili novu frizuru, donirali novac i otišli kući zadovoljni jer su postali dio humane priče. Mnogi od njih su poželjeli stisnuti ruku Almiru Čehajiću Batku, tvorcu kompletne priče NVO Otvorena mreža, koja je i ovaj put pokazala da je najvažnije u životu biti čovjek, humani čovjek. 

Nakon cjelodnevnog humanitarnog rada u prostoru BBI centra, manifestacija je nastavljena u Coloseum klubu (20:00h) gdje je održana donatorska večera za prikupljanje novca putem aukcije na kojoj su ponuđeni originalni dresovi Edina Džeke i Miralema Pjanića, rukavica Adnana Ćatića (Felix Sturm), kao i drugi brojni predmeti i umjetnički radovi.

Izvor:Klix/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.