x

Frizerski studio ``Magic by Aida`` predstavlja fotoshooting koji ostavlja bez daha!

Frizerski studio ``Magic by Aida`` koji se nalazi u ulici Put života b.b. - Pofalići u Sarajevu još jednom je dokazao svoju profesionalnost i standarde koji se mogu mjeriti sa najprestižnijim evropskim salonima ovoga tipa. Naime, prije par dana urađen je fotoshooting koji će vas vjerujemo ostaviti bez daha, a gdje se na jednom mjestu okupio tim eksperata. Frizerski studio ``Magic by Aida`` je bio zadužen za make up i frizure modela, dokazavši kako je neprevaziđen i pravo mjesto za sve pripadnice ženske populacije koje žele da izgledaju perfektno u bilo kojem momentu, naročito tokom bitnih događaja u životu.

Fotoshooting je rađen u sarajevskoj Vijećnici, a cijela organizacija je tekla perfektno. Fenomenalne fotografije za koje je bio zadužen perspektivni fotograf Arnej Misirlić, a koje će vas vjerujemo ostaviti bez daha, rezultat su izvrsne atmosfere na snimanju i naravno samog fotografa, koji je veliki profesionalac i perfekcionista.

 

Također, fotoshooting je zabilježila i Karić Šerif Production, tako da djelić ugodnog druženja možete pogledati u video snimku koji vam donosimo u nastavku. Bitno je spomenuti kako se oni time bave već 20 godina, a snimanje i slikanje po najnovijim trendovima rezultat je sve većeg broja zadovoljnih klijenata. Svakako, posebnu notu i čaroliju na fotoshootingu su dale vjenčanice, na koje niko neće ostati ravnodušan, a riječ je o Salonu vjenčanica Mirsen - Ilidža.

 

Frizerski studio ``Magic by Aida`` se pobrinuo da pet modela izgleda besprijekorno. Ovoga puta u ulozi modela našle su se: Mirza Vranj, Eldina Turković, Tamara Mandžić, Zorica Erić, Naida Murtić i muški model Haris Izberović.

 

Da zahvaljujući ``Magic by Aida`` studiju možete izgledati zaista magično, uvjerit ćete se kroz urađeni fotoshooting, stoga ne trebate oklijevati ukoliko vam je potreban savršen make up ili frizura. 

 

Pozivamo vas da vrhunski tim koji je radio na fotoshootingu pratite i putem Facebook profila i uvjerite se da su broj 1. - svako u svojoj branši:


- ``Magic by Aida`` - studio koji će svojim vještinama napraviti vidljivu promjenu na vama, make up i frizure koje pariraju holivudskim divama
https://www.facebook.com/pages/Magicby-Aida/343922999018415?sk=timeline

- Šećerlama Studio - fotografski studio posvećen ljubavi i fotografijama ljubavi
https://www.facebook.com/SecerlamaStudio?fref=ts


- Karic Serif Production - tim koji je specijaliziran za video snimanje, video montažu, grafički dizajn i fotografisanje
https://www.facebook.com/KaricSerifProduction/timeline


- Vjenčanice Mirsen - Ilidža - najbolji izbor vjenčanica na jednom mjestu
https://www.facebook.com/vjencanice.mirsenilidza?fref=ts

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.