x

Frizersko kozmetički salon ``La Fleur`` izabrao zaštitno lice!

U ekskluzivnom hotelu Europa, u magičnom ambijentu Bečkog salona sinoć je uvaženi žiri imao težak zadatak da izabere „Zaštitno lice La Fleur“. Prijavile su se mnoge djevojke iz raznih krajeva Bosne i Hercegovine, no žiri je uspio izabrati prirodno lijepu djevojku koja zaslužuje ovu titulu. Cijeli event je popraćen u stilu Bečke priče, te niko od prisutnih nije krio oduševljenje.

„Ponosni smo što smo pronašli idealnu djevojku koja će nas predstavljati u pravom svjetlu tokom predstojeće reklamne kampanje, zadovoljni smo cijelim eventom i ovim putem se zahvaljujem uvaženom žiriju koji su činili predstavnici svjetskih kozmetičkih kuća sa kojima sarađujemo.

 

Nakon otvaranja drugog u nizu salona „La Fleur“ u Hotelu Europa ukazala se potreba za marketinškom kampanjom i pronalaska naše predstavnice koja će se pojavljivati u svim printanim i elektronskim medijima, kao naše zaštitno lice. Odlučili smo se za ovo takmičenje i pružili priliku svakoj djevojci da se okuša kao foto model.

 

Također ovom prilikom želim istaknuti da je danas zvanično puštena naša oficijelna stranica www.lafleur-salon.com  gdje će naši klijenti moći pronaći sve potrebne informacije vezane za naše usluge, kao i rezervisati svoj termin online.“ – saopštila je PR, Šejla Poljo za naš portal.

 

Oduševljenje nije krio ni žiri, koji su činili: Ljudmila Valjevac ispred Beauty house, Dunja Mikulec predstavnica Wella professionals, Faruk Baković za Joico, Ina Vejsilović ispred Face TV, te ispred salona La Fleur vlasnica Lamija Duranović, Dalila Poljo nail edukatorica i Šejla Poljo – PR.

 

Sve učesnice su dobile prigodne poklon pakete od La Fleur-a, Joica, Beauty house-a kao i poklon bonove La Fleur.

 

Titulu najljepše je ponijela Džanela Toskić i tako postala zaštitno lice La Fleur. Prva pratilja je Azra Grljević, druga pratilja Amina Grljević, dok je titulu Miss šarma ponijela Armina Smolo sa osvojenim četvrtim mjestom.

 

Frizersko-kozmetički salon La Fleur koji se nalazi na Baščaršiji u ulici Safet Beg Bašagića br.17, te u sklopu Hotela Europa u mjesecu septembru ima akciju „Happy price Days“ ili „Dani veselih cijena“ s toga Vam toplo preporučujemo da obavezno posjetite jedan od La Fleur salona. 

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.