x

Fu preko Robertsona do Selbyja!

Marco Fu posljednji je osigurano nastup u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u snookeru koje se igra u Sheffieldu za nagradni fond od 1.750.000 funti.

Posljednji meč osmine finala Svjetskog prvenstva između Fua i Neila Robertsona donio je spektakl u Crucible Teheatru u kojem su pored Fua profitirali i ljubitelji snookera.

 

U posljednju sesiju koja je odigrana sinoć Fu i Robertson su ušli pri rezultatu 8:8, a početak iste nije obećeavao spektakl. ``Traljavi`` i dosadni frameovi uspavali su i najveće ljubitelje snookera, a u takvoj igri bolje se snašao Robertson koji je poveo 10:8.  Fu je uzvratio pa se na petnaestoiminutnu pauzu otišlo pri rezultatu 10:10, a Robertson je nakon pauze osvojio frame za vodstvo 11:10.

 

Nakon toga dva framea dobija Fu i dolazi do dvije meč lopte, a u 24. framea viđena je prava drama. Fu je imao sve u svojim rukama, no Robertson se uspio vratiti. Australac je na kraju trebao ubaciti prilično ``laganu`` crnu kuglu, no nije uspio što je Fu iskoristio za veliku pobjedu.

 

Svjetsko prvenstvo, osmina finala:

 

Fu - Robertson 13:11

 

Parovi četvrtfinala: 

 

O`Sullivan - Ding

 

Wilson - Higgins

 

Selby - Fu

 

Hawkins - Maguire

 

Izvor: Sportsport.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.