x

Fuad Backović Deen novo zaštitno lice Škode Fabie!

Fuad Backović Deen kao zaštitno lice uvijek je bio zanimljiv velikim kompanijama, što potvrđuju i njegovi brojni angažmani u velikim kampanjama. Prije odlaska na Eurosong, gdje će zajedno sa Dalal Midhat Talakić, Anom Rucner i Jasminom Fazlićem Jalom predstavljati našu zemlju u Švedskoj, Deen je potpisao ugovor sa „Bunjo Group“ i u narednom periodu bit će zaštitno lice Triab Škode. 

Auto Kuca Bunjo Triab

Alipašina bb Sarajevo 71000 Bosnia & Herzegovina

033 222-630

- Fabia je sjajno auto, vrlo kompaktno i savršeno za grad.  Ne volim velike automobile i ovo je savršen izbor za mene. Hvala „Bunjo Group“ koji su prepoznali mene kao nekog ko treba svoji  likom da stoji iza novog modela Fabie. Iskreno se nadam da ću biti dobar ambasador i da ćemo nastaviti saradnju i u narednom periodu – rekao je Deen nakon što je preuzeo brendiranu Fabiu sa svojim likom.  

 

Adis Bunjo, direktor „Triab Škode“, ističe da se „Bunjo Group“ svake godine veže za neku od javnih ličnosti iz Bosne i Hercegovine. 

 

- Novi model Fabie dizajnerski izgleda odlično i želja nam je da ga približimo mladima. Mislimo da je za to najbolji mogući izbor naša urbana zvijezda Deen. Novi model Fabie i Deen su odličan spoj – kazao je Adis Bunjo nakon što je uručio ključeve Fabie Deenu. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.