x

GIDRA UNAKAŽEN Užasnuta sestra: Mom bratu su polomili sve kosti na licu!

NOVI SAD - Zvjerski su tukli štanglama mog brata, i to samo po glavi! Iako je bio na štakama i sa šipkama u ruci i nozi, nisu imali milosti. Nije imao nijednu povredu po tijelu, polomili su mu sve kosti na licu. Ovako priča rođena sestra Dragana Jovanovića Gidre (26) iz Novog Sada, koji je ubijen poslije kafanske tuče zajedno s Dariom Roklicerom (29), pilotom „Er Pinka“. Stevan Josić (34), zvani Sima Strahota, osumnjičeni za ubistvo, uhapšen je nekoliko sati poslije zločina.

- Ko je mog brata poznavao stvarno, znao je ko je on i koliko je volio svoje drugare i šta je sve radio za njih, a i sam njegov posljednji čin to dokazuje. Naime, kobne večeri je moj brat izašao s Dariom i još dva drugara u „Moju kafanicu“. Kad su napuštali lokal, dok su plaćali račun, izbila je tuča između Darija i šefa obezbjeđenja Stevana - kaže Gidrina sestra, koja zbog bezbijednosti nije željela da joj objavimo ime, i dodaje:

 

- Dragan, iako sa šipkama u ruci i nozi i štakama, pomoću kojih se kretao, nije htio da ode bez Darija, pa se vratio ispred lokala. U tom trenutku dotični „policajci“, članovi obezbjeđenja kluba, iznijeli su mrtvog Darija iz lokala i bacili ga kao smeće napolje, a onda ga još udarali onako mrtvog.

 

Gidri je prišao jedan od članova obezbjeđenja i, dok je on stajao goloruk, bez ičega u rukama osim štaka, udario ga u glavu pajserom.

 

- Dragan je pao, a onda su gospoda otrčali do kola i donijeli šest palica, kojim su mog brata udarali samo po glavi dok ga nisu ubili - priča sestra. Ona je tražila da vidi tijelo svog brata.

 

- Htjela sam da vidim svaku njegovu ranu, da zapamtim svaki udarac koji je dobio, ali na moje zaprepašćenje, na tijelu mog brata nije bilo nijedne ogrebotine, već samo po glavi. Dok je  ležao oni su mu polomili sve kosti lica - kaže Gidrina sestra.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.