x

GILE SE OGLASIO Nakon svega što se događalo u X Faktoru!

Finalna večer najvećeg regionalnog takmičenja ”X Factor” izazvala je brojne reakcije. Kako je poznato, za pobjednika regionalnog X Factora Adria proglašen je Makedonac Danijel Kajmakoski, druga je Tamara Milanović Majura kod Jagodine, a Maid Hećimović iz Orašja osvojio je treće mjesto.

U Bosni i Hercegovini je ovakav ishod glamuroznog takmičenja izazvao i određeno nezadovoljstvo, jer mnogi smatraju da je zapravo mladić iz Orašja trebao biti pobjednik ovog muzičkog rijalitija. Posebno su ovakve priče dobile na intenzitetu kada se zna da u finale nije ušla ni teen senzacija iz Kiseljaka Ilma Karahmet, o čemu se ranije dosta pričalo.

 

Maid međutim nije pokazao nezadovoljstvo i demonstrirao je svoju veličinu. Obratio se publici kako u Areni tako i ispred malih ekrana te rekao: “Ostvario sam svoj san, ovo treće mjesto posvetio sam svojoj majci koja više nije tu. Hvala mojoj Bosni, mom Orašju i svima koji su me podržavali”.


A svoj komentar dao je i pobjednik “Zvezda Granda”, talentovani Kakanjac Amar Jašarspahić-Gile. On je uputio sljedeću poruku: “Razvaliti pjesmu znači baš ovo što je Maid Hećimović sinoć uradio. Sve najbolje u životu i karijeri!”, napisao je na svom oficijalnom profilu.

 

Izvor:Cik.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.