x

GILE UOČI SPEKTAKLA U ZENICI: Ovo je koncert mog života i karijere!

Danas je press konferencijom u zeničkoj Areni najavljen solistički koncert Amara Gileta Jašarspahića u okviru turneje „Spreman na sve“, koji će biti održan u ovoj dvorani 10. decembra 2017. godine.

 

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra

Gile je istakao da s nestrpljenjem iščekuje ponovni susret i druženje sa zeničkom publikom. Ovo će biti drugi Giletov koncert u Areni, koju je već napunio 2013. godine, te je uvjeren da će se i za ovaj tražiti ulaznica više.

 

“Imao sam dva velika koncerta u životu, prvi je Kakanj pred 35 hiljada ljudi a drugi Zenica prije četiri godine i mislim da su oni bili odraz euforije, koja je tada vladala zbog moje pobjede na Zvezdama Granda. Ovaj koncert je ipak nešto drugo i on će mi pokazati da li moja karijera ide u pravom smjeru i jesam li zadržao interes publike, tako da je ovo najvažniji koncert u mojoj karijeri”- rekao je Gile.

 

Ispred organizatora, kompanije IMPIR Komerc, Jasmin Lehmann Toni je napomenuo. da publiku u Areni Zenica očekuje vrhunski zvučni i vizuelni spektakl, kakav su do sada viđali samo na nastupima velikih svjetskih zvijezda.

 

Organizatori su takođe najavili i imponzantnu lisu gostiju na koncertu koju predvodi Aca Lukas, te Katarina Grujić, Aleksandra Mladenović, Fatmir Sulejmani, Armin Jusufović, Emelin Fetić. Najavljena su i dva posebna V.I.P. muzička gosta iznenađenja, čija se imena još uvijek drže u tajnosti. Za zagrijavanje publike u Areni pobrinut će se jedan od najboljih DJ-a na Balkanu – DJ Đuka.

 

Ulaznice za ovaj megaspektakl možete nabaviti na slijedećim prodajnim mjestima: TC Džananović Zenica – mjenačnica Exlusive, Robna kuća, Biss - tours i Centrotrans te online putem servisa www.kupikartu.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.