x

GIORGIO ARMANI: SKY di Gioia, nova mirisna ekspresija radosti!

Mirisni trag ispunjen radošću. Parfem ACQUA diGioia, predstavljen 2010., nalik je na elegantnu mirisnu erupciju posvećenu prirodi i vodi, samom izvoru života. Potom su uslijedila dva nova mirisa, prožeti emocijama i radosnom snagom dvaju elemenata: AIR diGioia i SUN diGioia.

Voda, zrak i sunce ... tri snažna elementa neukroćene prirode sada su utkana u novi jedinstveni miris – ove se godine kolekcija širi na beskrajan prostor snova: SKYdiGioia.

 

SKYdiGioiaočaravajuće je iskustvo uronjeno u viziju ljepote i mirisne note koje stvaraju osjećaj spokoja i sreće … baš poput zore koja nas uvijek iznova privlači nježnom ružičastom svjetlošću koja se prelijeva iznad mora. To je i poruka nade: početak svakog dana donosi beskrajne nove mogućnosti, a svaka zora donosi dašak optimizma.

 

Kreatorica parfema Marie Salamagne (iz parfemske kućeFirmenich) koristila je prokušane tehnike za kreiranje rosne svježine stolisne ruže u srcu parfema SKYdiGioia. Zatim mu je dodala iskričavi duo gornjih voćnih nota: sočan i svježi liči koji u skladnom akordu s prozračnom zelenom kruškomoduševljava poput iznenadne zrake sunca. Na ružu se naslanjabaršunasta raskoš božura, otkrivajući kapljice svježe i pomalo slankaste molekule Transluzone.

 

Raskošan i podatan konkret stolisne ruže obrađen je na tradicionalan način kako bi se dodatno naglasila njegova suptilnost, nježna i krhka poput pupoljka. Donje note prožima bijeli mošusHelvétolide, naglašavajući note pupoljka crnog ribiza i lista kupine te stvarajući radosnu, ženstvenu harmoniju.

 

„Fasciniran sam zorom, neprestanim izmjenama boja i beskrajnim kontrastima svjetlosti i sjene.” Giorgio Armani

 

Okrugla i glatka poput oblutka, bočica mirisa SKYdiGioianadahnuta je iznimnom paletom boja zore na Mediteranu: nježna blijedoružičasta nijansa postupno prelazi u svjetlost koja se odražava u staklu. Čep je u nešto intenzivnijoj ružičastoj nijansi ličija. 

 

Zaštitno lice linije mirisa Gioia mađarski je model Barbara Palvin. Ova Armanijeva ambasadoricaod 2015. svojom pojavom krasi sve promotivne kampanje. Portret njezinog lica izrađen je u crno-bijeloj tehnici s vrlo suptilnim daškom ružičaste, koja odražava istinsku nježnost i snovitu prirodu mirisa SKYdiGioia.  

 

Informativne cijene:

SKY DI GIOIA EDP V30ML ~ 99 BAM

SKY DI GIOIA EDP V50ML ~ 139 BAM

SKY DI GIOIA EDP V100ML ~ 184 BAM

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.