x

GLAS SLAVUJA: Amra Halebić predstavlja pjesmu ``Neodoljiv`` u kojoj će se pronaći sve djevojke i žene!

Pjevačica Amra Halebić je prije par dana predstavila novu pjesmu pod nazivom ``Neodoljiv``, a interesantno je da je muziku i tekst radila njena majka Munevera Halebić. Pjesma je rađena u Minhenu u studiju  ``Igy Pop`` Igora Pešterca, momka koji se izdvaja svojom originalnošću, a obzirom da je bila prezadovoljna pjesmom ``Bez pozdrava`` koju je radila također u njegovom studiju ostala mu je vjerna i ovoga puta. 

Pjesma je mnogo ritmična i drugačija je od onog što je Amra do sada radila, a sama tematika pjesme je mnogo zanimljiva, pa su se u istoj pronašle mnoge žene i djevojke, zbog čega i ne čudi što je pjevačica naišla na pozitivne komentare.

 

Inače, Amra je pjesmu i ovoga puta povjerila Grand produkciji i sama reklama je na toj televiziji, a ovih dana slijede promocije i reklame, kako na drugim TV kućama, tako i na radio stanicama. Promocija Amrine nove pjesme slijedi i na njenim predstojećim zakazanim nastupima, kako u BiH, tako i u inostranstvu.

 

Urađen je i photoshooting novih slika, jako zanimljivih, rađenih u Amrinom rodnom gradu Konjicu, a radio ih je njen mladi perspektivni sugrađanin Amer Prevljak. Nekoliko njih možete vidjeti ovdje, a ostale možete pogledati na Amrinoj oficijalnoj FB stranici, na koju se ujedno možete pridružiti i time pratiti njen rad.
https://www.facebook.com/Amra.Halebic.Official/?fref=ts

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.