x

GOCA BOŽINOVSKA ISPROZIVALA KĆERKU: Ona joj je uzvratila žestok udarac!

Goca Božinovska tvrdi da njena starija kćerka Jelena Vučković, koju je dobila u braku sa kompozitorom Radetom Vučkovićem, nikada neće postati zvijezda zbog svoje dobrote i skromnosti.

- Ma, Jelena je duša od čovjeka, ali takvi su nam karakteri da se za čas posvađamo. Različite smo totalno, ja sam cijeli život voljela da se sređujem, a ona ništa, kao da se ne bavi javnim poslom. Mnogo me nervira što je povučena i ne zna da se izbori za sebe, ide linijom manjeg otpora. Oblači najjednostavnije stvari koje ima u ormaru. Sto puta sam joj kupila neke markirane haljinice, ali džabe. Ona obuče farmerke i običnu majicu i dođe u emisiju. Tako nikad neće postati zvijezda - kaže Božinovska za Kurir Stars.

 

Jelena Vučković je zamjerila majci na ovim riječima i poručila joj da su prave zvijezde dobre i skromne, kao i ona!

 

- Ne vjerujem da su to njene riječi. Ja dosta novca trošim na garderobu, to svi znaju, pa i majka. Ponekad malo pretjeram, pa je i ona umjela da mi kaže: „Aman, Jelena, sine! Koliko trošiš na haljine, torbe i cipele!“ Smatram da sam se ostvarila kao umjetnik i onaj ko smatra da nisam zvijezda, to je već njegov problem. Mislim da novac, garderoba i nakit nisu neki preduslov da budeš zvijezda, sve više se cijeni glas, što se možete uvjeriti na mojim nastupima. Koncerti su mi prepuni, ali ima još toga što nisam pokazala i što tek dolazi. Majka kaže da sam dobra i skromna, a prave a prave zvijezde i jesu takve, a one umišljene više nikom nisu interesantne. Dosadna je više priča Gocina kćerka ovo, Gocina kćerka ono. Njoj svaka čast, ali ja imam svoje ime i prezime - odgovorila je Jelena.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.