x

GOCA ĆE POBIJESNITI: Raša odlučio da snimi POR*IĆ, a evo sa kim!

Raša Novaković, suprug pjevačice Goce Tržan, bubnjar, nastavlja da šokira javnost. Nakon što je pratioce svojih društvenih mreža nedavno častio torzom, on otkriva da mu je primamljiva por*o-industrija.

Raša, koji je od Goce mlađi 14 godina, nikada nije krio da ga privlače starije djevojke, pa se tako i oženio popularnom pjevačicom. On kaže da mu Goca ne zamjera fotografije na kojima je golišav, a koje kači po društvenim mrežama, iako ga je već jednom iz stana izbacila upravo zbog lascivnog dopisivanja sa drugom.

 

Raša kaže da svoje tielo može da prikaže i potpuno nago.

 

``Slikao bih se skroz go, ali ako se radi o nekom američkom magazinu. Što da ne ako mi je posao takav, da sam dio por*o-industrije, to bih radio opušteno. Pošto se bavim muzikom, nema potrebe za tim``, kaže Raša.

 

Pjevačica kaže da u potpunosti podržava supruga i njegove golišave egzibicije jer on ima šta i da pokaže.

 

``Ne smeta mi što kači provokativne slike, ja ga molim da to radi češće jer je to dobro za njegov posao. Kačila sam i ja slike sa dekolteom i slike sa golim leđima. On je zgodan muškarac i nije se slikao go, slikao se onakav kakav je i na plaži i ja ne vidim problem u tome``, kaže Goca, koja se na Rašine priče o por*o-industriji zagonetno smješkala.

 

``Snimio bih por*o-film ako bi u njemu bile Kendra Last i Liza En, što da ne``, otkriva Novaković da mu se dopadaju dvije najtraženije porn*

 

Naš razgovor sluša Goca i vragolasto klima glavom, pa Raša očegledno neće proći dobro kada budu stigli kući.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.