x

GOCA TRŽAN O BOLESTI: Zbog dijabetesa ne mogu da zatrudnim!

Pjevačica Goca Tržan otvorila je dušu i ispričala kako se suočava s posljedicama bolesti dijabetesa, koja je iznenada promijenila njene planove.

- Raša i ja smo od početka radili na bebi i pokušala sam da zatrudnim prirodnim putem. Međutim, moja bolest je ipak jača od toga, pogotovo jer nemam više 20 godina. Moj dijabetes je tip 2. Imam povišen insulin, koji utiče na upalne procese u mom organizmu. Pila sam tablete, imala brojne terapije, držala striktnu dijetu. Sve mi je to pomagalo trenutno, ali ne trajno. Mučila sam se, a mučim se i danas sa tim. Ne znam šta je prouzrokovalo da dobijem šećernu bolest, nisam pušač, ne pijem i uvijek sam se trudila da vodim zdrav život. Vjerovatno stres - kaže pjevačica za Kurir Stars.

 

Ljekari su joj zato i savjetovali da proba vještačku oplodnju, ali su je i upozorili da se ne nada previše upravo zbog lijekova koje prima zbog dijabetesa.

 

- Tužna sam što prolazim kroz taj pakao jer i Raša i ja mnogo želimo dijete. Ali on je toliko strpljiv i razuman, nijednog trenutka me nije uvrijedio zbog toga, niti je insistirao na djetetu. Njemu je najbitnije da sam ja dobro i da sam zdrava. Mi smo sigurni da ćemo jednog dana imati našu bebu, samo treba zajedno da se držimo - kaže Goca.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.