x

GOTOVO JE: Aleksandra NAPUSTILA Parove zbog spora oko ODUZIMANJA KĆERKE, oglasila se produkcija!

Nakon saznanja da njena majka Ljuba Pantović želi da joj oduzme dijete, Aleksandra Subotić je izašla iz “Parova”. Tokom dana, na društvenim mrežama su se pojavili brojni komentari u kojima gledaoci ističu da je Aleksandra “nestala”, da više nije u vili…

Dodatnu konfuziju je izazvala slika koju je Subotićeva u utorak uveče objavila na svom Instagram profilu i na kojoj pozira sa svojim dečkom Davidom Dragojevićem.

 

Na kraju ni produkcija nije imala kud, i voditeljka Bojana Ristivojević je objasnila šta se zaista desilo sa Aleksandrom.

 

‘Poštovani gledaoci, dužni smo da vam najprije razjasnimo situaciju u vezi sa Aleksandrom Subotić. Počeli su da se pojavljuju brojni komentari po društvenim mrežama, a i u vili je počelo da se komentariše da je otišla, da nije dobro, i tome slično. Sa Aleksandrom je sve u redu, ona je dobro, a produkcija ju je pustla da napusti vilu zato što ima problema sa centrom za socijalni rad. Kao što je ovdje i pominjano, Aleksandra je možda u opasnosti da joj oduzmu starateljstvo nad djetetom, pa je izašla da vidi šta se događa u vezi sa tim. Pustili smo je da to riješi. Produkcija je Aleksandri, dok je provodila vrijeme u izolaciji, nudila stručnu pomoć, ali ona je to odbila. Nadamo se da će sve biti dobro,’ rekla je Ristivojevićeva koja je dodala da bi Subotićeva trebalo da se vrati u “Parove” u srijedu ili četvrtak.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.