x

GOTOVO JE! Slobina žena ima novog dečka, ovo su SVI detalji Kijine veze i PRVE zajedničke fotografije! (FOTO)

Nakon javnog poniženja i, kako je rekla njena majka, izdaje pred cijelom nacijom, Kristina Kija Kockar konačno je pronašla svoj mir. Kako saznajemo, Kija je već tri nedjelje u vezi sa dečkom iz Budve Andrijom Lazovićem, sa kojim je bila prije punih 6 godina!

Kako kaže izvor blizak još uvijek zakonitoj ženi Slobe Radanovića, Kija i Andrija zbližili su se usljed situacije o kojoj bruji cijela nacija - Slobinoj javnoj prevari svoje žene sa Lunom Đogani, pred kamerama rijalitija Zadruga.

 

- Kija se, usljed svega što joj se dogodilo, povukla u kuću i danima je bila baš loše. Istina je ono što je rekla njena majka, da je bila na lijekovima i na infuzijama. Tih dana javio joj se nekadašnji dečko, sa kojim je bila prije Slobe, Andrija. Nakon dugih razgovora o svemu što se dogodilo, Andrija je jedan dan samo došao u Zrenjanin. Kija je bila vrlo iznenađena i pristala je da se vidi sa njim - počinje priču naš sagovornik.

 

- Na njegov nagovor, pošto je smatrao da će joj prijati da se skloni od svega što se dešava i od sramote koju je doživjela, Kija je sa njim otišla u Crnu Goru gdje se i desilo što se desilo. Njih dvoje su sada zajedno i Kija je i sama rekla da bez njega i podrške i snage koju joj je ulio, sigurno ne bi bila u dobrom stanju, i sigurno bi već napravila neku glupost - dodaje naš izvor.

 

- Kija nije preljubnica i to znaju svi koji je poznaju. Ona je zbog posla stjuardese dugo živjela i van Srbije, pa joj nikada nije palo na pamet da prevari Slobodana. Svaka žena će je sigurno razumjeti, potpuno je normalno da u ovakvim situacijama sve emocije nestanu. To je ipak preveliko poniženje, i to javno - zaključuje sagovornik Telegrafa.

 

Inače, Andrija je vlasnik kluba u Budvi, a Kijin muž Slobodan upućen je u to da je Kija prije veze sa njim bila sa Andrijom. Ovim povodom kontaktirali smo i Kiju, ali nije želela ništa da komentariše.

 

Međutim, slike i njen osmijeh govore više od riječi. Jedino što ostaje jeste da se vidi kako će Slobodan i Luna reagovati na novu vijest.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.