x

GRUPA MOMAKA TUKLA SINA GOCE BOŽINOVSKE: Šijan prebijen u Budvi zbog naočara za sunce!

Mirko Šijan, sin pjevačice Goce Božinovske, pretučen je u ponedjeljak u jednom budvanskom klubu, kada je grupa mladića nasrnula na njega i izudarala ga, prenose crnogorski mediji. Kako Kurir saznaje, do incidenta je došlo zbog naočara za sunce, koje su na plaži nestale Šijanovoj drugarici, zbog čega je on napao nepoznatog dečka.

``Tokom dana drugarica se požalila Mirku da joj je neko ukrao naočare za sunce, a on, kako je srčan, odmah je krenuo po plaži da joj ih nađe. Usput je sreo dečka koji je nosio baš iste takve i u brzini je pomislio da je uhvatio kradljivca. Napao ga je i došlo je do fizičkog obračuna. Šijan nije imao pojma ko je taj mladić i odakle je, niti je o tome razmišljao. Ispostavilo se da je greškom nasrnuo na dečka koji je samo igrom slučaja imao iste naočare kao njegova drugarica. Ekipa tog momka raspitala se o Mirku i uveče su došli u klub kako bi se obračunali sa njim``, priča izvor Kurira blizak Šijanu.

 

Iako je dobio batine, incident je ipak protekao bez ozbiljnijih posljedica, slučaj je prijavljen policiji, a pjevačicin sin je jučer i saslušan u Budvi.

 

Međutim, on sada negira da se tukao i sa kim i pokušava sve da zataška.

 

``To je izmišljotina, nije bilo tuče. Ne znam o čemu je riječ i zašto mene uvlače u nešto sa čim nemam veze``, rekao je Mirko, koji se i jučer opuštao na plaži.

 

Kontaktirali smo i sa njegovom majkom Gocom, koja je u Beogradu i tvrdi da ju je sin preko telefona uvjerio da se nije tukao jer se zakleo u očev grob.

 

``Kada su mi javili da se ponovo potukao, odsjekla sam se živa. Neko je pustio buvu, a na kraju se ispostavilo da je dezinformacija. Bila sam u šoku dok ga nisam pozvala telefonom. Mirko mi je rekao: „Pusti me, ženo, nisam se tukao. Taj ko ti je rekao te je slagao. Tvog mi zdravlja i očevog groba, nemam veze sa tim. Opusti se i uživaj.“ Kada mi se zakune u oca, ja znam da me ne laže. Natjerala sam ga da mi pošalje slike svakog dijela tela da vidim ima li nekih tragova i nisam vidjela nijednu ogrebotinu. E, tek tada sam se smirila``, zaključila je Božinovska.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.