x

Giggsov otac šokirao: Sramim ga se, ne mogu izgovoriti njegovo ime!

`Zovem ga `bivši nogometaš`. Kada ga ugledam na TV-u, ugasim ga, svi u obitelji to čine`, rekao je Giggs

Kao što se i nagađalo u nogometnim krugovima, Ryan Giggs, proslavljena legenda Manchester Uniteda i velške nogometne reprezentacije imenovan je novim izbornikom svoje zemlje.

Veliki je to uspjeh za 44-godišnjaka koji je jedini trenerski staž do ovog anganžmana sakupio na klupi crvenih vragova nakon odlaska Davida Moyesa.

Logični bi stoga bilo da je njegova obitelj sretna s njegovim uspjehom, ali tome baš i nije tako.

Ogorčeni otac Danny još uvijek ne može oprostiti sinu zbog raskola kojeg je izazvao u obitelji:

``Trebao bih biti najponosniji otac na svijetu, sretan kao malo dijete njegovim uspjehom, ali sramim ga se. Ne mogu se najterati izgovoriti njegovo ime, zovem ga bivši nogometaš``, izjavio je otac koji nije prešao preko onoga što je Ryan učinio 2011. godine.

Tada je naime, nakon što je Ryan priznao kako je osam godina spavao sa suprugom svog mlađeg brata Rhodija, završio brak između njega i njegove supruge Natashe:

``Sin mi je, ali uvijek mi se plače kad priznam da ga obitelj ne poštuje. Kao najstariji trebao je čuvati bratu leđa, međutim on mu je zabio nož. Prevario ga je na najgori mogući način i nije čak bio dovoljno muško da se ispriča``, dodao je Danny.

Za kraj je ožalošćeni tata priznao i jednu tužnu činjenicu:

``Stavio je sebe na prvo mjesto, jedino što mu je važno jest pojavljivanje na televiziji i otvaranje otmjenih hotela u Manchesteru. Kada ga ugledam na TV-u, ugasim ga, svi u obitelji to čine``.

 

Izvor: Goal.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.