x

Gile i Aleksandra u vezi?!

Nažalost i veliko razočarenje mnogih djevojaka i djevojčica koje u posljednje vrijeme lude za sve popularnijim Giletom, koji je za kratko vrijeme stekao ogromnu popularnost, kako saznajemo Amarovo srce je zauzeto. Gile, pored obaveze i odlaska svakog vikenda u Beograd na šou ``Zvijezde Granda``, sa nestrpljenjem očekuje upravo taj vikend i zbog susreta sa svojom djevojkom, od koje se u posljednje vrijeme ne odvaja.

Naime, kako se priča, Gile je u vezi sa mladom takmičarkom iz Belog Manastira Aleksandrom Prijović, zvanom Prijom. Mladom paru ne smeta što su konkurenti u šou, te sve vrijeme provode zajedno, ne odvajajući se jedno od drugog.  Daljina ne predstavlja nikakav problem, jer ovako se više požele te kada se vide ne odvajaju se jedno od drugog.

Amar se ne odvaja od svoje djevojke ni na trenutak te je prati svaki njen korak. Jedno drugom su najveća podrška, te skupa lakše podnose sve, pa i najteži dio ovog takmičenja, a to su trenuci kada Saša Popović govori ko je prošao u idući krug. 

Gile, čak pomaže Aleksandri i njenim stilistima o tome kako će se spremiti, kakvu će frizuru imati. Naime, Aleksandra plijeni pažnju gdje god se pojavi kako svojim fantastčnim glasovnim mogućnostima, tako i izgledom. Da li će ovaj mladi par nastaviti svoju vezu i nakon takmičenja ostaje da vidimo?!

Izvor:Citaj.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.