x

Gile priredio spektakl u krcatoj zeničkoj ``Areni``!

Popularni pjevač Amar Gile Jašarspahić održao je sinoć u krcatoj zeničkoj ``Areni``, kako ga je sam nazvao, koncert života i karijere. 

 

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra

Brojni posjetioci u ``Areni`` s nestrpljenjem su iščekivali njegov izlazak na scenu, dok ih je dobrim bitovima zabavljao poznati DJ Djuka.  

 

Muzička čarolija

 

Nakon što su počeli taktovi pjesme ``Apokalipsa``, popularni Kakanjac ``zapalio`` je prepunu ``Arenu`` i tako ozvaničio koncert koji će ostati dugo u sjećanju svima koji su došli da uživaju u pravoj muzičkoj čaroliji.

 

Osim Gileta, koji se nije štedio s pjesmama zbog čega je izmamio pozitivne ovacije nakon svake pjesme, koncert su uveličali njegovi prijatelji koji su bili gosti koncerta i to Katarina Grujić, Aleksandra Mladenović, Fatmir Sulejmani, Armin Jusufović, Šerif Konjević...

 

Ipak, najviše pažnje izazvale su atraktivne Katarina Grujić i Aleksandra Mladenović, koje su svojim hitovima također doprinijele da atmosfera u Zenici proključa.

 

Iako je bio najavljen kao V.I.P. gost, popularni Aca Lukas nije se pojavio na koncertu.

 

Odlična noć

 

Budući da je Gile uoči koncerta izjavljivao da će mu upravo sinoćnji koncert pokazati gdje se nalazi na estradi, kako kotira i koliko ljudi cijene njegovu karijeru, odlična noć u prepunoj ``Areni`` zasigurno su pokazatelj da je jedan od najpopularnijih pievača na estradi čije su pjesme itekako slušane i popularne. 

 

Podsjetimo, ovo je njegov drugi koncert u zeničkoj ``Areni``, a koji će definitivno, baš kao i onaj u decembru 2013., zauzeti posebno mjesto u njegovoj karijeri. 

 

Tekst: Avaz

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.