x

Gile spasio živote bolesnoj djevojci i bebi!

Amar Jašarspahić Gile je publiku širom Balkana osvojio svojim vokalnim sposobnostima. Na njegovim nastupima se traži karta više, ali malo ko je upoznat sa time kako veliko srce ima ovaj 23-godišnji Kakanjac.

Gile je tražio da se o ovome javnost ne upozna. Roditelji djece kojima je Gile svojim novcem omogućio liječenje su nam ispričali kako će se zahvaljujući Giletu njihova djeca izliječiti. Prva je Mirela Hasić iz Tuzle o čijoj priči je Gileta preko društvene mreže upoznala njena sestra.

- “Samo me je nazvao i rekao da se ne brinem, da će mi donijeti lično novac, tako je i bilo. Ja sam mu se zahvalila. On me je samo očima punim suza zagrlio i rekao da se što prije vratim iz bolnice da jedemo kolače”.

Druga je dvomjesečna beba iz Banja Luke, kojoj je Gile također uplatio novac koji je potreban da se beba izmjesti u inostranstvo na liječenje. Pored ovoga Gile je jednoj ugroženoj porodici odnio hranu i igračke. Također je i jednom dječaku poklonio bas-gitaru. Uz to su i brojni humanitarni koncerti na koje se ovaj pjevač redovno odazove.

Izvor:glas-bosne.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.