x

Glasanje je počelo: Učestvujte u izboru najljepših djevojaka u izboru Miss BiH!

Dvadeset i drugi izbor ``Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta 2017`` održat će se 01. oktobra 2017. u Sarajevu, uz direktan TV prijenos na FTV i RTRS.

Dvadesetčetiri finalistkinje javnosti i žiriju će se predstaviti u Kongresnoj dvorani Hotela Terme Ilidža u noći blještavila i ljepote, koja već godinama privlači veliku pažnju našoj zemlji.

 

Najljepše djevojke možete birati i vi jer je otvorena mogućnost da glasate za svoje favoritikinje u kategorijama Miss internet BiH i Miss televolting BiH.

 

U takmičenju za Miss internet BiH, da bi Vaš glas bio važeći, prvo trebate označiti ``lajkom`` FB stranicu Miss BiH za Miss Svijeta i FB stranicu Modna agencija Abc Models, I zapratiti Instagram stranicu ABC Models Mgmt International a zatim sa LIKE označiti fotografiju djevojke koja po Vašem mišljenju treba ponijeti titulu MISS INTERNET BIH 2017

 

Zbroj svih važećih lajkova na FB stranici Modna agencija Abc Models i FB stranici Miss BiH za Miss Svijeta, daju pobjednicu MISS INTERNET BIH 2017, koja će se plasirati u TOP 12 na Finalnom izboru Miss BiH za Miss Svijeta, te ponijeti značajnu lentu.

 

Rok za glasanje za MISS INTERNET BIH 2017 je 01.10. 2017 do 21:00 h. 

 

Također vi odlučujete ko će biti ovogodišnja i MISS TELEVOTING BIH 2017. Ona djevojka koja bude imala najveći broj poziva (broj za glasanje naveden na svakoj fotografiji), od danas pa do kraja finalnog izbora, plasirat će se  u TOP 12 na finalnom izboru Miss BiH za Miss Svijeta i ponijet će lentu MISS TELEVOTING BIH 2017. Cijena poziva je 1 KM + 17% PDV.

 

Da podsjetimo finalno veče izbora Miss BiH za Miss Svijeta održat će se 01.10 u Kongresnoj dvorani hotela ``Terme`` Ilidža sa početkomu 21:00h.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.