x

Glumac utjehu potražio kod prostitutke!

Kada ekonomska kriza uzdrma cijeli svijet, ona posjeti i slavne i bogate, pa oni manje slavni postanu i manje bogati. Takvo je stanje stvari i na turskoj glumačkoj sceni gde su najplaćeniji glumci izgleda upravo oni koji podižu najviše prašine u žutoj štampi!

I ako su svoju vezu okončali prije nekoliko mjeseci Deniz Çakir i Ibrahim Celikkol glavni glumci u najgledanijoj seriji u Bosni i Hercegovini „Iffet“ koja se emituje na OBN televiziji odlučili su izgleda opet zabavljati javnost! 

Pocijepane čarape, grudi na „izvolte“ su neki od aduta prelijepe Deniz koja je nedvno na jednoj žurci malo više popila te je počela nekontrolisano flertovati sa zgodnim muškarcima koji su se zatekli na istoj zabavi. Da ne napravi nešto gore zbog čega će se kajati sutradan lijepu glumicu je spriječila najbolja prijateljica.

No njen dragi Iibrahim je po pisanju žute štampe i portala u turskoj prije desetak dana utjehu ili paK dobru zabavu potražio kod prostitutke koja se potrudila da priča dospije do javnosti. Dotična „prijateljica noći“ je poznata kao lovac na javne ličnosti, na njene čari su do sada padali i glumci, sportisti ali i pjevači sa turske javne scene.

Glumci i njihova privatnost je završila u štampi, dovoljno uzburkavaju i zabavljaju gledateljstvo događajima iz svog privatnog života kako bi dobili veći honorar. Ovakve stvari će sigurno zaintrigirati mnoge a honorari će ako je suditi po dosadašnjoj praksi naglo početi rasti.---i pa pa KRIZA!

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.