x

Glumci serije ``Tajne`` sretno zaljubljeni!

Protagonisti najgledanije hrvatske dramske serije u Bosni i Hercegovini ``Tajne``, glumci Jelena Jovanova i Stjepan Perić, u vezi su posljednja dva mjeseca, što su tek nedavno priznali svojim prijateljima i kolegama. 

- Istina je, zajedno smo! Sretni smo i zaljubljeni – potvrdio nam je, 30-godišnji, Stjepan Perić, glumac u seriji ``Tajne``, vijest da posljednja dva mjeseca ljubi godinu dana mlađu kolegicu Jelenu Jovanovu.

Koliko par uživa u međusobnom društvu nemoguće je ne primijetiti, a otkako je prije desetak dana završilo snimanje serije u kojoj su tumačili vodeće likove, Stjepan i Jelena gotovo su nerazdvojni.

Stjepan je viđen prošle sedmice kako u maniru pravog kavalira svojim automobilom marke Alfa Romeo dolazi po voljenu djevojku u njezin omiljeni frizerski salon u neposrednoj blizini Kvaternikova trga u Zagrebu.

Jeleninu stranu priče ne propuste poslušati i pogledati u srijedu 19. februara u 21:00h, gdje zajedno sa bh. glumcem Amarom Selimovićem,  gostuje u ``Večer s Igorom``, showu programu koji se emituje putem ``Hayat TV-a``.  

Seriju ``Tajne`` pratite od ponedjeljka do četvrtka putem ``Hayat TV-a`` u 17:45h.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.