x

Goga Sekulić otkrila tajnu: Kako sam smršala 15 kilograma?!

Goga Sekulić (40) posljednjih mjeseci intenzivno radi na novim pjesmama, ali i na svojoj figuri, a u ovoj drugoj misiji uspješno joj je pomogao suprug Uroš Domanović (25), uz čiju je stručnu pomoć za kratko vrijeme uspjela da smrša čak 15 kilograma.

Ako je suditi po Goginim fotkama sa zajedničkog odmora u Italiji, rezultati su više nego očigledni. Goga sad izgleda kao bomba.

 

- Uspjela sam jer imam najboljeg muža na svijetu. On sad vodi računa o mom izgledu. Sa treninzima smo počeli prije nego što smo otišli na odmor u Italiju. Uroš mi je napravio program kojeg sam se pridržavala. Ujutro i uveče smo naporno trenirali, a i danju se nisam samo izležavala na plaži već sam mnogo plivala. Baš sam zadovoljna - kaže ona i naglašava da je promijenila i način ishrane.

 

Više ne jede brzu hranu, pogotovo poslije nastupa.

 

- Od tih gluposti sam se i gojila. Ali neću se na ovome zaustaviti. Cilj mi je da skinem bar još tri kilograma kako bih vratila djevojačku liniju - optimistički je raspoložena Sekulićeva, koja se poslije italijanskog odmora vratila u Švajcarsku, gdje priprema materijal za nove singlove.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.