x

Goga Sekulić otkrila zbog kojih 7 riječi 15 godina ne priča sa Karleušom i šta je potrebno da se desi da bi se konačno pomirile!

Pjevačica je spremna da se vrati na korektan odnos sa Jelenom Karleušom, pa je otkrila detalje. Naime, Goga Sekulić i Jelena Karleuša već 15 godina ne razgovaraju, ali je Sekulićeva odlučila da okrene novi list.

- ``Pa to je bilo davno... Mislim da ima više od 15 godina u pitanju je bio onaj lažni ``Plejboj``, to je bio baš veliki skandal koji je drmao Srbiju i Crnu Goru, bilbordi po gradu... Ja sam bila šokirana, a i moja porodica, meni je to bilo strašno!

 

Sad je sve više normalno, djevojke gole šetaju ulicom. Taj komentar (Jelene Karleuše, prim. aut.), ``To nije Goga, ovo je bolja riba``, je mene samo povrijedio, jer ja sam temperamentna. Ja sam tu odreagovala i svašta sam rekla, izbio je medijski rat, što bi se reklo``, rekla je Goga.

 

Ona kaže kako nije od onih osoba koje vode estradne ratove. 

 

``Meni su se spontano dešavali. Imala sam dosta skandala u karijeri. Neko smišlja skandale... Neko je sad bio hit, kao mijenja svake nedjelje momke, pa eto kao bitno je... Ja to prosto ne volim. Ne da nešto izigravam, nego ili sam u vezi ili nisam u vezi``, izjavila je ona.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.