x

Goga Sekulić u emisiji progovorila o smrti muža, ujedno priznala ono što niko nije očekivao!

Folk pjevačica Goga Sekulić u utorak veče gostovala je u emisiji "Ami G Show" koju je ovog puta vodio Kristijan Golubović koji joj je postavio nekoliko pitanja vezana za smrt njenog supruga Igora Ramovića, sa kojim je on bio dobar drug. Goga je objasnila da se nije udala iz interesa, već da joj se desila ljubav.

- Ta tema je veoma teška, ljudi su pričali da sam se ja bogato udala, da je došao sexy biznismen iz Londona... Ovde se desila ljubav. Mene Igorova porodica nije podržala i ispoštovala, on mi je umirao na rukama i to je teško. Meni niti je ostao neki stan, niti mi treba. Pratila sam kako se moj suprug ponašao, njega su roditelji ostavili kod babe, a zatim je otišao u London. Ja nisam navikla na to, odrasla sam u drugačijoj porodici. Ja ću nastaviti dalje, ali Igor će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu - rekla je Goga, a zatim otkrila da bi se udala ranije da je jurila pare.

- Meni bliski prijatelji znaju da nisam jurila momka sa parama, jer da sam ja htjela da se udam za bogataša, udala bih se mnogo ranije. Upoznala sam Igora, desila se ljubav, vjeridba, brak… Moj pokojni suprug je imao problema i ja sam bila do kraja uz njega – rekla je Goga, a zatim dodala da će joj Igor uvijek biti u srcu.

- Patiću u sebi, uvijek ću patiti. Mogu da se udam još 10 puta, ali uvijek će mi Igor biti u srcu – dodala je Goga.

 

Pjevačica je u emisiji Ami Dži Šou priznala da se druži sa mlađim bratom Darka Šarića - nedavno uhapšenog narko dilera, Duškom.

 

- Ja sam rođena u Pjevljima, poštujem porodicu Šarić, družim se sa mlađim bratom Duškom. Je l’ to krivično djelo što mi je Duško Šarić prijatelj? Ja ako se družim sa njim i ako sam pjevala u klubovima i diskotekama koje je Darko držao to ne znači da trebam da to krijem, mene ne interesuje čime se on bavio – bila je zbunjena pjevačica.

Izvor:Opera17.com/Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.