x

Goldwell osvaja kvalitetne frizere Bosne i Hercegovine!

U nedjelju, 02. decembra je organiziran Goldwell edukativni seminar sa 60 odabranih salona iz Bosne i Hercegovine, na kojem su prikazane nove tehnike farbanja i šišanja za 2013. godinu. Gosti edukatori iz Srbije bili su Aleksa La Vie, Branimir Petrović i Marko Morača, a kao domaći edukator nastupila je prva dama Goldwell-a u Bosni i Hercegovini, edukatorica Enisa Raonić (vlasnica lanca salona En Style).

Dan prije seminara održan je kasting, a između 40 prijavljenih modela frizeri su odabrali 16, od čega i nekoliko afirmiranih manekenki. Ovaj dan je protekao radno, uz oduševljenje dama vještinama i umijećima koje su pokazali talentovani frizeri.

Aleksa, Bane i Marko još jednom su pokazali da su odlični frizeri, ali i veliki ljubitelji noćnog života, pa se druženje nakon priprema frizura nastavilo u wellnessu na VIP after-partyu, gdje se uživalo do ranih jutarnjih sati.

Naravno, mladi frizeri nisu dozvolili da im malo glavobolje pokvari dan seminara, te su pred kolegama iz cijele BiH prikazali svoj rad, te modele, uz nekoliko spektakularnih izvedbi na sceni. Jedna od njih bila je i izvedba Enise Raonić koja je oduševila prisutne ne samo odličnim frizurama, već i sjajnim snalaženjem na sceni, te vrhunskim šišanjem. Nakon Enisinog nastupa i gromoglasnog aplauza, managment Goldwell-a zadovoljno je prokomentarisao: "Zvijezda je rođena.“

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.