x

Golman ubio ljubavnicu, i njenim tijelom nahranio pse !

Brazilski golman Bruno optužen je da je brutalno ubio svoju ljubavnicu, a potom njeno tijelo raskomadao i njime nahranio svoje rotvajlere. Bruno Fernandes de Souza navodno je oduzeo život 25-godišnjoj Elizi Samoudio jer je rodila njegovo dijete, javlja ``Daily Mail``. Brazilski mediji pišu kako ju je ``žrtvovao da sačuva svoj ugled``.

 

 

Dvadesetsedmogodišnji fudbaler već služi zatovrsku kaznu za napad i otmicu Samoudio, a krajem godine čeka ga zasebno suđenje za ubistvo. Tužitelji vjeruju da je Bruno planirao otmicu i ubistvo mlade žene sa osam saučesnika, među kojima je i njegova supruga Dayane te članovi rodbine i bivši policajac Luiz Santos. Sve ih čeka suđenje.

Fudbaler koji je igrao za brazilski klub ``Flamengo`` navodno je gledao kako Santos ``barbarski muči`` njegovu ljubavnicu, a nakon toga mu je pomogao da raskomada tijelo. Također je naredio svojoj supruzi da svima kaže da je dijete koje mu je rodila Samoudio, a koje je imalo četiri mjeseca kada mu je majka ubijena, posvojeno.

Navodno je policiji rekao da je Samoudio ``k..va koja nikome neće nedostajati``.
- ``Pokazalo se da je idol kao što je Bruno, igrač tako popularnog tima, ustvari čudovište`` - rekao je Edson Moreira, detektiv koji je radio na slučaju.

 Izvor:Dnevni avaz/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.