x

Grahovac: Banja Luka može biti šampion BiH još godinama!

Vaterpolo klub Banja Luka uprkos teškim uslovima za rad ostvaruje sjajne rezultate kako na domaćoj tako i na regionalnoj sceni.

Već pune dvije sezone, Banjalučani se takmiče u Prvoj B vaterpolo ligi Srbije gdje bilježe sjajne rezultate. Prva godina takmičenja bila je prevashodno privikavanje na samo prvenstvo, dok su ove sezone banjalučki delfini praktično ekspolodirali, te na kraju iste završili na sasvim solidnom četvrtom mjestu.

 

Šampion BiH, protivnicima iz Srbije nije dozvolio ponižavanje, već im je jasno dao do znanja da se nimalo ne šale te da kroz šampionat ne žele da prođu čisto turistički.

 

``Imamo dosta kvalitetnu ekipu. Smatram da ukoliko zadržimo kostur tima, možemo biti šampioni Bosne i Hercegovine u narednih bar pet godina. Zadovoljan sam pristupom svojih igrača i samim radom. Nedostaju nam uslovi kako bi bili još bolji, ali očigledno da ljudi na visokim pozicijama i oni koji su odgovorni za sport, ipak nemaju sluha``, ističe za SportSport.ba trener i predsjednik VK Banja Luka, Slobodan Grahovac.

 

Grahovac je ujedno i trener Vaterpolo reprezentacije BiH koja bi se trebala ponovo okupiti ove godine.

 

``Planirano je da igramo turnir u Beogradu u avgustu mjesecu za uzrast do 15 godina, a nakon toga bi i seniori trebali nastupati na takmičenju u Sarajevu``, dodaje Grahovac.

 

Izvor: Sportsport.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.