Grci ``pale`` Savu, Bege Fank ``otvara`` ljeto!

24.06.2016 22:30
grci-pale-savu-bege-fank-otvara-ljeto-main

Planetarno popularni grčki di džej duo Bang La Decks nastupiće u petak na poznatom prestoničkom splavu Shake N Shake. Njihovi hitovi “Kuedon” i “Utopia” pokorili su prethodnih godina Balkan, ali i dobar dio svijeta, i postali su nezamenljiv dio plejlista ljubitelja haus muzike. 

Producentski dvojac zbog prepoznatljivog haus stila sa primjesama tradicionalne grčke muzike, privukao je pažnju i u Srbiji, a publika će imati jedinstvenu priliku da ih vidi i čuje. Oni će u petak 24. juna nastupiti na splavu “Shake N Shake” pola sata poslije ponoći.

Grci najavljuju odličan provod, ulaz je slobodan dok je rezervacija obavezna.

 

Odlična žurka očekuje goste ovog splava i u srijedu takodje uz besplatan ulaz. Kao i svake srijede, pripremljena su brojna iznenađenja, a RNB i rep ritmove upotpuniće idejni tvorci projekta VATRA koji važi za pravi Rap & RnB Spektakl na ovim prostorima. Oni zajedno sa DJ Architectom opsedaju DJ pult. S obzirom na to da ove srede ``otvaramo`` ljeto i predajemo se u potpunosti svim čarima istog, Bege Fank će ove srede imati i lajv nastup, a kao motiv za novu žurku, inspiraciju smo našli u njegovoj pjesmi ``Leto u gradu``.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.