x

Gudači Beogradske filharmonije u spotu Saše Matića! (VIDEO)

Saša Matić ovih dana radi punom parom. Pored svakodnevnih nastupa, snimanja, komponovanja pjevač privodi kraju rad na novom albumu, koji njegova publika s nestrpljenjem iščekuje.

Osmi po redu studijski album nosi naziv ``Ne bih ništa menjao`` po prelijepoj baladi čiji tekst i muziku potpisuje Saša Milošević Mare.

 

Upravo za naslovnu numeru Matić je u ponedjeljak u studiju na Košutnjaku snimio spot pod rediteljskom palicom Gorana Šljivića.

 

``Ne bih ništa menjao, na početak da se vratim...`` - pjevao je Saša, dok su se iza njega smjenjivale fotografije najznačajnijih momenata u petnaest godina dugoj karijeri.

 

Tako će svi oni koji budu gledali spot imati priliku da vide i neke do sada neobjavljene fotografije i javnosti manje poznate momente Matićeve karijere, a ono što je posebno interesantno jeste to da pjevača u spotu prati gudački kvartet Beogradske filharmonije.

 

``Kako se sada osjećam, ovo mi je jedna od najdražih pjesama. Mare je uspio da kroz jednu pjesmu kaže i opiše sve. Emotivna je, intimna i ja jedva čekam da je predstavim publici`` - kaže Saša, dodajući da je prezadovoljan kompletnim albumom na kojem je radila provjerena ekipa Marina Tucaković, Damir Handanović, Jelena Trifunović, Mlađan Dinkić...

 

Album ``Ne bih ništa menjao`` u prodaji bi se trebao naći već 04. decembra, a Saša naglašava kako uz novi album idu još neka velika i lijepa iznenađenja za publiku.

 

Video pogledajte OVDJE

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.