HANKA PALDUM - KONCERT U DVORANI VATROSLAV LISINSKI!

09.04.2015 18:00
hanka-paldum-koncert-u-dvorani-vatroslav-lisinski-main

Velika pjevačka zvijezda i vrhunska interpretatorica sevdalinki Hanka Paldum održat će koncert „Što svaka žena sanja“ u Koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“ u Zagrebu, 9. aprila 2015., s početkom u 20 sati. U svojoj je dugogodišnjoj karijeri Hanka Paldum Lisinski punila nekoliko puta, a ovoga puta će publici predstaviti pjesme sa svojega aktualnog albuma „Što svaka žena sanja“. Plakati za ovaj koncert su već osvanuli na  Trgu bana Jelačića. 

Hanka se rado odazvala na poziv ravnatelja dvorane Vatroslav Lisinski gospodina Dražena Sirišćevića da joj organiziraju koncert, pa je sa svojim orkestrom od 12 članova već pripremila repertoar sa njenim najljepšim hitovima i odabranim sevdalinkama. Hankini gosti će biti  Denial Ahmetović i Mirza Šoljanin. Inače, Hankin gost je trebao biti Kemal Monteno, no kako joj se ta želja nažalost nije mogla ostvariti, Hanka je odlučila da ``Sofru`` zajedno sa njom otpjevaju Denial i Mirza.

 

Inače, Hanka Paldum se trenutačno još od kraja februara nalazi na jednomjesečnoj turneji u SAD-u, a nakon koncerta u Lisinskom, kraljica sevdaha nastavlja turneju po Hrvatskoj koncertom u Đakovu, 16. aprila, koji će se održati u Gradskoj sportskoj dvorani.

 

Ulaznice za koncert kraljice sevdaha Hanke Paldum mogu se u pretprodaji kupiti na blagajni KD „Vatroslav Lisinski“, u sustavu www.entrio.hr i sustavu www.ulaznice.hr.

(Dnevnik.hr)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.