x

HAOS! KARLEUŠA OTPRATILA MUŽA SA INSTAGRAMA: Oglasila se nakon što su turski mediji objavili da je Tošić vara!

Samo jedna noć je bila dovoljna da Jelena Karleuša i Duško Tošić postanu glavna tema turskih medija, a sve to nakon što je suprug pop zvijezde uhvaćen u provodu sa atraktivnom brinetom. Šta stoji iza svega toga, nije poznato, a Karleuša se oglasila i odgovorila turskim medijima. S druge strane, ``otpratila`` je svog supruga s Instagrama, saznaje Ekskluziva.ba portal. 

Turski mediji, uključujući gotovo sve portale i dnevnu štampu uveliko pišu o sinoćnjem provodu Duška Tošića, supruga pjevačice Jelene Karleuše. Turci navode kako je fudbaler Bešiktaša tokom provoda bio i više nego razuzdan, sve to u društvu anonimne djevojke.

 

Naime, fudbaleri Bešiktaša su se okupili u jednom klubu kako bi proslavili pobjedu. Dalje se navodi kako je Tošić primijetio lijepu brinetu, a potom je pozvao u intimni separe u klubu. Oko pet sati je napustio klub, a sa njim u automobilu se odvezla i anonimna djevojka.

 

Jelena Karleuša se povodom svega oglasila na svom Twitter nalogu: ``Poštovani turski mediji, ova djevojka je vjerenica Duškovog prijatelja, i svi oni zajedno su proveli to veče. Ovo zaista nije fer sa vaše strane``, poručila im je Jelena Karleuša. 

 

Otpratila muža sa Instagrama

 

Redakcija Ekskluziva.ba portala je nakon naslova koji su preplavili turske medije saznala kako je JK otpratila Duška Tošića sa Instagrama. Provjerili smo ove navode, koji su se ispostavili tačnim. Na spisku među 23 osobe koje Jelena prati na Instagramu, nije se našao njen suprug. Zbog čega se popularna pjevačica odlučila na ovaj potez, za sada ostaje poznato samo njima dvoma. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.