x

HAOS: Ko koga i sa kim vara na našoj estradi?

Popularni folk pjevač Šako Polumenta ove nedjelje gostovao je u jednoj emisiji i tom prilikom je potpuno otvoreno i iskreno odgovarao na pitanja voditelja.

Voditelj i pjevač su se u jednom momentu datakli i teme da li su pjevači vjerni svojim ženama, pa je Polumenta potpuno uvjereno rekao da su priče njegovih kolega da su vjerni potpune laži.

 

``To je laž! Potpuna laž, svi pjevači varaju potpisujem! Toliko djevojaka na nastupu prilazi i prolazi, ne možeš da odoliš. Ko ti je rekao da je vjeran, zezao se! Mada sa vremenom sve prođe, meni to više nije zanimljivo, sve to mladost nosi, djeca su mi odrasla i sada sam odgovorniji``, rekao je Šako, koji je napravio osvrt i na skandal kada je u javnost procurio video zapis na kojem ga nepoznata djevojka snima potpuno golog.

 

``Dešava se i najboljima, bio sam u centru tog skandala ne svojom voljom, to mi uopšte nije trebalo, kao što rekoh potpuno sam se smirio, fokusiran sam na posao, a sa druge strane zar nije najprirodnije stanje da smo goli, evo idi na Adu Bojanu pa vidi, sve je to prirodno``, rekao je Polumenta.

(Pressonline.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.