x

HAOS NA PLAŽI U BUDVI: Dok su bili u vodi odjednom je nastao haos!

Dok se turisti bezbrižno brčkaju u toploj vodi, grupe mahom mladih ljudi kradu stvari koje su ostavili na ležaljkama ili peškirima. Meta su ženske i muške torbe, koje nemaju ``čuvara``.

Budvanskoj policiji, čiji telefoni su usijani od poziva ojađenih turista, pošlo je za rukom da uhvati na djelu dvojicu 20-godišnjaka, koji su na ``radni odmor`` stigli iz Smedereva. Lišeni su slobode dok su pokušavali da opljačkaju turistu na Slovenskoj plaži.

 

Kako ``Novosti`` saznaju, oni su u roku od svega nekoliko dana opljačkali desetak turista. I to na budvanskim plažama. Jedan je pratio gosta koji ulazi u vodu, drugi ``pazio`` na stvari i na mig ``prethodnice`` uzimao torbe, a zatim se udaljavao s plaže. Krali su uglavnom novac, mobilne telefone i druge vrednije stvari koje bi se u njima zatekle. U stanu koji su koristili nađeno je petnaestak mobilnih telefona, dio novca i drugih ukradenih stvari.

 

Osumnjičeni su predati istražnom sudiji Osnovnog suda u Kotoru Špiru Pavićeviću, gdje su saslušani u prisustvu branioca i tužioca. Određen im je pritvor do 30 dana.

(021.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.