x

HAOS NA POMOLU Snežana ponovo oplela: Ja ne lažem, TO ZA KARLEUŠU je ISTINA!

Kada je Snežana Đurišić u jednoj od emisija „Zvezde Granda” rekla da je prisustvovala kada je Jelena Karleuša pjevala u jednoj kafani, izbio je opšti haos. Divna, majka Jelene Karleuše, optužila je Đurišićevu da laže, ali pjevačica narodne muzike čvrsto stoji iza svojih tvrdnji.

- Pa to su budalaštine. Stojim iza svega što kažem. Ja sam neko ko ne laže. Ne bavim se lažima. Ne znam šta je tu bauk. Malo me je začudilo, ali dobro - kaže Snežana i na pitanje da li je zamjerila Divni zbog optužbi da laže, kaže:

 

- Ne. Ne zamejram nikome ništa. Ja ljude razumijem, ali isto tako ne dozvoljavam da rade i ponašaju se kako ko hoće. 

 

Đurišićeva objašnjava da nije rekla da je Jelena pjevala u kafani na početku karijere, već je pomenula jednu određenu situaciju kada se u lokalu zateklo nekoliko kolega.

 

- Ja sam rekla da je pjevala u jednoj kafani i svi smo tu pjevali. Svratili smo na večeru. Prozvali su nas i svi smo otpjevali po jednu-dvije pjesme. To je bila samo insinuacija na nekakve tvrdnje na snimanju - kaže pjevačica.

 

- Da li vam ja ličim na nekog ko će da izmisli, da slaže? Bože sačuvaj. To postoji. Ja nisam rekla da li je ona radila i pjevala u kafani. Djevojka se posljednji put ogradila od toga i rekla da misli na birtije, a ne na sve kafane. Prestanite da nas zavađate i da pravite zlu krv tamo gdje je nema. Ja sam žena koja je ostvarena i koja zna svoj posao - objašnjava Đurišićeva.

 

Nedavno je Jelena na svom Instagram profilu objavila sliku sa Snežanom i napisala: „Ona mene ne voli”, ali se Đurišićeva ne obazire na takve komentare.

 

- Pa dobro, ona to misli, vjerovatno. Ja nikoga ne mrzim, posebno ne Jelenu. Nema razloga da nekoga ne volim - kaže ona. 

 

Kada je prije nekoliko nedjelja Snežana objavila fotografiju sa Lepom Brenom i Cecom Ražnatović, Karleuša je brže-bolje iskoristila priliku da pogrdno komentariše, na šta joj je pjevačica u prvi mah zamjerila.

 

- Ja ne ulazim njihove odnose... Mene to ne zanima. Ali ako se neko posluži mojom slikom, odnosno slikom koju ja na svom profilu okačim i napiše nešto što je neprimjerno, ja ću reagovati, pa da je ne znam ko - zaključuje Đurišićeva.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.