x

HAOS! STANIJA PORUČUJE ĐURIŠIĆKI: Baba Sneža bi htjela da bude starleta, ali je niko neće!

Slučajno ili namjerno, pjevačica Snežana Đurišić prozvala je Staniju u “Zvezdama Granda” što je nju opasno naljutilo. Naime, pošto niko od njih nije znao da je tajni član žirija Keba, Bosanac je rekao kako mu se čini da u tajnoj sobi sjedi neka starleta koja nije muzički potkovana.

Snežana ga je na to upitala: “Hoćeš da kažeš da je Stanija gore”, a onda je neko od članova žirija dobacio kako se starlete više bave filmskom industrijom.

 

Sneža je na to kao iz topa odgovorila kako bi ona rekla da se starlete prije bave nekom drugom industrijom, a ne filmskom. Šta je htjela reći, zna samo ona, ali se srbijanskoj starleti Staniji Dobrojević nimalo nisu svidjele riječi koje je Đurišićka upotrijebila.

 

“Baba Sneža bi htjela da bude starleta, ali je zakasnila i sada je niko neće. Njeno je vrijeme prošlo. Očigledno da je ljubomorna na sve mlade i uspješne djevojke. Ja se trudim da poštujem sve svoje kolege, posebno starije pjevačice koje su 40 godina na sceni, ali nije primjereno to što oni ne biraju riječi kako bi sebe istakli u prvi plan”, kazala je Stanija.

(Svet.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.