x

HAOS Slala poruke njenom mužu dok je na jednom krštenju sjedila preko puta njih: Evo šta je tada uradila poznata folkerka!

Poznata folkerka Sanja Maletić nedavno se našla u centru skandala kada je Seka Aleksić u svom blogu navela da njena bliska koleginica šalje lascivne poruke njenom suprugu Veljku Piljikiću.

Mnogi su posumnjali na Sanju, ali ona je to oštro demantovala. Međutim, zanimljivo je da i Sanjin muž Ljubiša dobija takve poruke od mnogih dama.

 

- Prije nekoliko mjeseci, Ljubiša i ja smo bili na jednom krštenju i dok smo sjedili za stolom, jedna poznata žena je počela da mu šalje poruke. Poruke su stizale svaki čas, pa mi je pokazao. Prvo je bila fina, a onda je postala sve konkretnija i bezobraznija. Otkrila sam da ih je slala žena koja je sjedila preko puta nas! Došlo mi je da skočim i da je razbijem, ali sam se obuzdala. I Ljubiši je pukao film, pa sam našla njenog dobrog druga i rekla mu da je obuzda, inače ne garantujem za svoje postupke. Ne zato što sam ljubomorna, već zato što mi vrijeđa porodicu - ispričala je Maletićeva za “Vesti-online”.

 

Ona je i objasnila šta bi se dogodilo sa ženom na koju bi se “upecao” njen suprug.

 

- Otela bih mu žensku i rekla mu: ``Ej, to je moja ženska!`` Ona se napalila na moj uspjeh, na moju karijeru, auto, kuću i zato juri tebe sa suludom idejom da postane druga ja. Prema tome, moja je. E sad, šta bih radila sa njom - to je moja stvar. Možda bih je prebila! - dodala je pjevačica.

(Opera17.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.