x

HIT FOTO: Sarajevski menadžer Mario Softa u društvu srpske kraljice striptiza! (RODITELJSKA PAŽNJA)

Sarajevski novinar Eset Muračević je na svom Facebook profilu objavio zanimljive fotografije. Riječ je o događaju koji se u Sarajevu desio prije nekoliko godina, a slobodno možemo reći kako je o tome brujao cijeli grad. Naime, kada je srpska kraljica striptiza Branka Blek Rouz prvi put gostovala u bh. prijestolnici zavladao je pravi bum, a brojne Sarajlije nastojale su doći do mjesta u klubu.

Svemu ovome je posredovao sarajevski menadžer Mario Softa, a koji se tada, očigledno pokazao kao jako dobar domaćin.

 

Kada je u pitanju Mario Softa jako je dobro poznato kako je on sarađivao sa najpoznatijim imenima estrade, među kojima su:  Ana Nikolić, Mladen Tomić, Duško Kuliš, Aco Pejović, Kemal Monteno, a prvi je organizirao događaje sa muškim striperima u Sarajevu, no ipak ništa nije izazvalo bum kao gostovanje striptizete Branke Blek Rouz.

 

Blek Rouz je za svoj prvi show u Sarajevu priredila žurku kojom  je posjetioce častila svojim adutima, te im je dopustila da je ljubakaju, pipkaju... A častila je i sarajevskog novinara Eseta Muračevića i to tako što je pozirala potpuno gola, a posebno zanimljiva je fotografija gdje je glava menadžera Maria Softe završila među njenim grudima.

 

O kakvim je fotografijama riječ, ako imate više od 18 godina pogledajte:
OVDJE i
OVDJE

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.