x

HIT K`O KUĆA: Amar Gile jači nego ikada predstavio novu pjesmu, a tek kada vidite spot!

Prva osoba kojoj je pošlo za rukom da donese pobjedu Zvezda Granda u BiH i rekorder po broju glasova u ovom muzičkom takmičenju Amar Jašarspahić Gile miljenik je nacije, a na oduševljenje mnogih predstavio je svoj prvi spot u karijeri i pjesmu, koja je postala prava zaraza, zanimljivog naziva ``Pijano``. Amar Gile kroz novu pjesmu poručuje da će mu srce biti kao novo ako njegova ljepša polovina bude uz njega, da je s njom uvijek bilo dobro i da će im opet biti opušteno - pijano. 

Amar Gile Jašarspahić je dugo vremena radio na svom novom projektu i pjesmi ``Pijano``. Rezultat tome je osim pjesme, koja će zasigurno biti hit i visokobudžetni spot, na kojem je radila velika ekipa ljudi. 

 

Obzirom da je ovo prvi spot Amara Gileta u njegovoj karijeri želio je da sve bude dovedeno u najbolji red, do najsitnijeg detalja, pa je podigao standarde i predstavio video koji može stati rame uz rame sa onim koji rade svjetske zvijezde. 

 

Snimanje spota je proteklo u odličnoj atmosferi sa profesionalnom ekipom Area 7 Entertainmenta u sastavu Jasmin Pivić (režija), Dino Šehić (kamera i postprodukcija). Muziku za ovu hit pjesmu je radio Konstantinos Pantzis, tekst Vuksan Bilanović, aranžman Marko Cvetković, a interesantna stvar jeste da je back vokale otpjevala Ivana Selakov.

 

Vjerujemo kako ćete uživati u pjesmi, kao i u vrhunskom spotu, između ostalog, kadrovima koji su nastali tokom Giletove turneje po Australiji i Americi.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.