x

HIT UMRLICA: Porodica ocrnila pokojnika!

Naobična čitulja ne baš ucveljene porodice u SAD. Porodica iz Teksasa oprostila se od pokojnika na krajnje nauobičajni način. Familija je smrt ovog starca od 75 godina dočekala sa neskrivenom radošću i olakšanjem uz opasku da je njegov odlazak dokaz da ``zlo ipak umire``.

U čitulji između ostalog piše da je Čarping iza sebe ostavio ``dvoje djece koja sada mogu da odahnu``, kao i “šest unučadi i bezbroj drugih žrtava, uključujući bivšu suprugu, rodbinu, prijatelje, komšije...”

 

“U mladosti Lesli je bio uzorni primjer lošeg roditelja u kombinaciji s duševnom bolesti i potpunoj predanosti piću, drogi, preljubi, jednom riječju - sramota”, navodi porodica.

 

Priznaju da je bio ``iznenađujuće inteligentan``, ali nije uspio da postigne nikakav profesionalni uspjeh zbog nedostatka ambicije i motivacije.

 

“Njegovi hobiji uključuju: nasilje prema porodici, zlostavljanje kućnih ljubimaca i ribolov. Njegov život nije imao nikakvu drugu jasnu svrhu, on nije doprinio društvu niti je služio zajednici, a nije imamo nikakvih kvaliteta osim brzog (duhovitog) sarkazma, koji je bio zabavan tokom njegovih trijeznih dana”, pišu članovi porodice o pokojniku.

 

“Neće biti ogranizovan nikakav ispraćaj, neće biti molitve za vječni mir i neće biti tugovanja porodice koju je mučio. Leslijevi ostaci biće kremirani i čuvaće se u štali dok ``Rej``, magarac, ne potroši drvo o koje se češe.``

 

Leslijev odlazak dokazuje da zlo zapravo umire i nadamo se da označava vrijeme ozdravljenja i sigurnosti za sve, piše ova nimalo ožalošćena porodica.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.