x

HITNO OPERISANA MAJKA GOCE TRŽAN: Doživjela infarkt zbog prepucavanje njene kćerke i Ivana Marinkovića!

Goca Tržan trenutno prolazi kroz najteži period u životu. Pored problema s bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem, koji svakodnevno u „Parovima“ iznosi svakojake priče o njoj, pjevačica sad brine i za majku Rosu, koja je prije nedjelju dana doživjela infarkt.

Kako saznajemo, ona je odmah po prijemu u bolnicu operisana i ugrađen joj je stent. Prema ljekarskim nalazima, uzrok srčanog udara je stres.

 

- Rosa se posljednjih mesec dana, otkako je Ivan u rijalitiju, strašno nervira zbog prepucavanja njene kćerke s bivšim mužem. To ju je jako pogodilo. Goca joj je više puta rekla da ne sluša ono što Marinković govori, ali ne vrijedi, sve priče su dolazile do nje. Stres je učinio svoje i prije osam dana iznenada joj je pozlilo. Konstatovan je infarkt i ona sad ima tri stenta. Prethodna dva su joj ranije ugrađena - kaže naš izvor i ističe da je Goca najteže podnijela majčinu bolest.

 

- Goca je u haosu. Ne vjeruje šta ju je sve snašlo. Posvećena je mami, Leni, poslu. Sad još mora i da se seli jer je čvrsto riješila da napusti stan u Mirijevu i prepusti ga Ivanu - otkriva naš izvor i dodaje da je posljedice zbog svega što se dešava između Goce i Ivana osjetila i Rašina majka.

 

- Gocinu svekrvu je najviše povrijedilo kad je Marinković isprozivao Rašu što ne može da ima djecu. To je za nju bilo potresno, pa joj je pozlilo. Srećom, ništa ozbiljnije nije bilo, ali ona ima teško oboljelu štitnu žlezdu i ne smije da se uzrujava - završava naš izvor.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.