x

HOROR NA AUTOPUTU: Porodica gledala kako Milan umire!

Milan Miculović (69) iz Paraćina, koji je poginuo u lančanom udesu koji se dogodio na autoputu Beograd-Niš kod naplatne rampe Vrčin, stradao je pred cijelom svojom porodicom! Milan je stradao u prvom lančanom sudaru koji se u nedjelju dogodio na auto-putu nedaleko od Beograda. Do nesreće je došlo u 05:15 ujutru, kod mjesta Mali Požarevac u pravcu Beograda, kada su se sudarila četiri putnička vozila, kombi i autobus.

Nesretni muškarac preminuo je na licu mjesta. U udesu je povrijeđeno šest osoba, a svi su, poslije pregleda u Urgentnom centru, pušteni na kućno liječenje.

 

Milana je, kako prenosi Blic, otpozadi udario zasad neidentifikovani vozač, te je Milan zaustavio automobil da procijeni štetu. Stao je u zaustavnu traku da bi pogledao automobil kada ga je iz zasad nepoznatih razloga pokosio automobil koji je u tom trenutku naišao. Tada je nastao karambol i u lančanom sudaru slupali su se kombi, autobus i još tri automobila!

 

U sudaru su učestvovala četiri putnička automobila: ``audi a4``, ``audi a6``, ``tiguan`` švajcarskih tablica, kao i ``mercedes`` austrijskih tablica za čijim volanom je sjedio nastradali Miculović. Kombi i autobus, koji su takođe učestvovali u udesu, beogradskih su tablica.

 

U porodici Miculović svi su nijemi od bola. Kako su kazali za “Blic” do nesreće je došlo kada je Milan sa porodicom krenuo put Austrije gdje posljednjih godina živi. Sa njim u kolima bili su njegova supruga i maloljetni unuk.

 

- Vozili su normalno, nije bio pod dejstvom alkohola. Odjednom, otpozadi u njegov automobil je udario drugi koji je odmah pobjegao. Milan je zaustavio kola sa strane, uz put i izašao da vidi koliko je oštećenje na automobilu. Zapalio je cigaru i nekoliko sekundi kasnije na njega je naletio automobil koji ga je ubio - kažu članovi porodice Miculović.

 

Da tragedija bude još veća, u kombiju koji je učestvovao u lančanom sudaru koji se dogodio nekoliko sekundi pošto je nastradao Milan Miculović, nalazili su se njegov sin, snaha i unučići.

 

- Oni su vidjeli trenutak kada je Milan nastradao. Svi smo u šoku. Tuga je prevelika - smogli su snage da samo još to kažu članovi porodice nesretnog Milana.

 

Jezive scene na istoj dionici auto - puta, kod bivše naplatne rambe Bubanj potok, ponovile su se svega devet sati kasnije, oko 14 sati, nedaleko od mjesta gde je Milan Miculović nastradao. U toj stravičnoj nesreći poginula je žena od oko 50 godina, povrijeđen je njen suprug, kao i još četiri osobe iz susjednih automobila.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.