x

HOROR! Sumnjala da je muž vara...ali, istina ju je šokirala!

Novopečena mlada sumnjala je da je muž vara, pa je riješila da malo pročačka po njegovom telefonu... Džejna Gaskin (47) sumnjala je da je muž vara pa je riješila da ga špijunira tako što će da zaviri u njegov moblini telefon...Ali, ono što je u njemu pronašla nije ni blizu onoga na šta je sumnjla već nešto mnogo, mnogo gore!

Naime, Džejna je pronašla nepristojne slike djece u telefonu svog muža i tako otkrila njegovu pravu prirodu. Džejna je bila zapanjena onim što je pronašla pa je riješila da o tome odmah obavijesti i policiju, piše ``Miror``.

 

Njen muž, kamiondžija, Dejvid Hagins (48), odmah je uhapšen, a Džejna ga je i izbacila iz kuće. Sveže udata žena do šokantnog otkrića je došla samo deset nedjelja poslije vjenčanja.

 

Hagins je proglašen krivim zbog snimanja nepristojnih dječijih fotografija. On je suspendovan na osam mjeseci i njegovo ime će se u narednih deset godina nalaziti u registri sek*ualnih prestupnika.

 

Da stvar bude još i gora, Džejmi je ostala udata za Dejvida, jer nije u mogućnosti da se razvede pošto je svu ušteđevinu potrošila na organizaciju vjenčanja.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.